Tapte heteslaget

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG

Ull/Kisa – Start 0-2 (0-2): Start fra Kristiansand var friskere enn våre menn i søndagens TV-sendte kamp på Jessheim stadion.

Ull/Kisa virket som det friskeste laget i starten av denne kampen men de slapp dessverre inn ett unødvendig baklengsmål allerede etter 14 minutter da ett skudd fra en Start-spiller gikk via Lars Ranger og i mål.
Da Mathis Bringaker økte ledelsen for Kristiansand laget etter 37 minutter så ble dette i tøffeste laget.

Vi supportere håpet selvfølgelig på en bedre andre omgang, men den var dessverre enda tammere enn den første. Og Sverre Økland sine to gode muligheter i første omgang ble det eneste Ull/Kisa skapte i denne kampen.

Kisa er dessverre i forferdelig dårlig form om dagen og de to siste kampene er de to svakeste av dem alle.

Neste helg blir det en tøff bortetur til Sogndal og da må Kisa heve seg mange hakk om det skal bli poeng.

Vi må snu dette fortest mulig så vi ikke faller ytterligere på tabellen! Vi ligger nå på niendeplass med 20 poeng.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupSjanseløs på målene og hindrer flere baklengs med et par gode redninger. Er også offensiv og avverger noen muligheter utenfor 16-meteren.6
Lars RangerIngen god kamp av Ranger i det som kan bli hans siste i Kisa-drakt. Han er aktuell for en overgang til Bodø-Glimt.4
Espen Bjørnsen GarnåsHar noen susende taklinger men også en del feilpasninger. Ikke i den formen vi vet han har inne.
5
Nicolas Walstad Som alltid offensiv fra sin backposisjon, men gjør flere feil enn han pleier i det offensive spillet i dag.
4
Sverre Martin TorpNesten helt usynlig idag før han blir byttet ut etter en times spill.4
Sverre Hjelle ØklandSpiller noe bedre enn i forrige kamp og kommer til våre to største sjanser. Burde hatt minst en scoring5
Eric KitolanoVil mye og skaper en del farligheter. En av våre beste idag, men som de andre så spiller heller ikke han en god kamp denne kvelden.
5
Christian AasHar noen fine ballvendinger og noen kreative forsøk offensivt, men mister også ball ved flere anledninger idag.
5
Henrik KristiansenSlår dårligere dødballer enn han pleier i dag, og går seg litt bort innimellom fra sin kantposisjon.4
Martin TrøenStarter kampen bra og spiller godt, og løper mye i den perioden i første omgang hvor vi er det beste laget. Som resten av laget så blir han svakere utover i kampen.
5
Ciise Aden AbshirKommer inn i det 60. minutt, men klarer ikke å skape noe mer enn det Martin Trøen gjorde i samme posisjon. Mye nesten i flere situasjoner hvor han rett og slett ikke er rask nok.
3
Sakarias OpsahlKommer inn til sin debut og går inn i midtforsvaret. Viser frem en fin pasningsfot og en ro i spillet sitt som viser at denne spilleren på lån fra Vålerenga kan bli en viktig spiller i høst. Slår ikke en eneste feilpasning før vi er på overtid, og vi begynner å pumpe ballen opp i feltet hvor Start kan stå å stange unna.Martin jobber godt men som resten av laget sliter med nøyaktigheten fremover.6 Kisa beste
Henrik KristiansenFår 1 time på banen i Sandnes, men har spilt bedre kamper enn dette. Blir usynlig i deler av kampen. 4

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.