Uavgjort etter marerittstart

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG OG BJØRN HYTJANSTORP (FOTO)

Ull/Kisa – Strømmen 2-2 (1-1): Det tok ikke mer enn ett minutt før Strømmen kunne juble for 1-0 ledelse da vår egen Morten Sundli bestemte  seg for å snu seg
og spille ballen blindt hjemover mot vår egen keeper.

Dessverre for oss så sto ikke Hagerup der Sundli trodde og keeperen måtte løpe etter ballen for å prøve å klarere den ut fra målet, noe han ikke klarte. Dermed ble det selvmål av Morten Sundli.
Etter dette så var Kisa det klart beste laget og etter 41 minutter kunne vi juble for scoring i riktig mål da en for dagen veldig god Kristoffer Normann Hansen styrte ballen sikkert  ned i hjørnet etter godt forarbeid av Sverre Økland og Alfred Scriven.

Andre omgang åpnet også friskt med Ull/Kisa som det beste laget og etter 54 minutter tok Kisa ledelsen ved Sverre Martin Torp etter fint forarbeid av Sverre Økland.
Dessverre så kjempet Strømmen seg inn i kampen igjen og ni minutter før slutt kriget innbytter Sivert Gussiås inn utlikningen etter litt klabb og babb i feltet etter ett godt slått Strømmen frispark

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupHar et par veldig gode redninger og kan ikke lastes for hverken selvmålet eller den andre scoringen.6
Lars RangerSpiller en veldig god første omgang hvor samarbeidet med Nordmann Hansen er strålende. Faller litt i andre omgang.7
Espen Bjørnsen GarnåsVinner som vanlig mange dueller og er viktig i forsvaret. Men har også noen løse pansinger hvor han spiller seg litt inn i trøbbel.
7
Ole Kristian Langås Spiller en god kamp på høyrebacken defensivt og er med fremover ved flere anledninger.6
Morten SundliÅpner kampen med ett forferdelig tilbakespill som ender i selvmål. Spiller seg stort opp senere i kampen, og det er ikke noe
tvil om at han er blant våre beste spillere. Vinner mange hodedueller.
6
Sverre Martin TorpEr i veldig god form og scorer igjen ett strålende mål. Løper mye og har mange fine kombinasjoner, spesielt med Økland på scoringen.
7
Sverre Hjelle ØklandSpiller sin beste kamp på lenge og er involvert i begge Kisa sine scoringer. Solid.7
Kristoffer Normann HansenEr den beste spilleren på banen i første omgang. God med ballen i beina og dirigerer medspillerne fint offfensivt. Det blir alltid farlig når han utfordrer fra sin kantposisjon. Sikker avslutning når han scorer. Byttet ut noe tidlig etter ca 70 minutter, men det er nok mye på grunn av skadene han har slitt med.8 BB
Christian AasHever seg stort fra forrige kamp og er til å kjenne igjen. Fin ro og god med ballen.7
Alfred ScrivenSpiller sjelden dårlig, Scriven. Er vanskelig å håndtere for stopperne til Strømmen. Fin involvering før den første Kisa-scoringen.6
Vamouti DiomandeGod dribler som skaper mye. Skulle ønske han kom til flere innlegg da han har en tendens til å drible en gang for mye.

6
INNBYTTERE:
Ole Andreas Nesset Jobber hardt i de minuttene han får, men kommer ikke til noen store muligheter. Sliter til tider med å holde seg på beina.5
Eric KitolanoKlarer dessverre ikke sette sitt preg på kampen da Strømmen tok over mye av initiativet mot slutten.5
Martin TrøenFor liten tid til vurdering.

Damelaget leverte

Ull/Kisa – Sarpsborg 08 1-0(1-0): Damelaget leverte en sterk prestasjon mot Sarpsborg lørdag. Håpet om å overleve i denne divisjonen lever!

VANT: Silje Otten og Emma Slinning bidro til seier mot Sarpsborg 08 lørdag.

I dag gjennomfører vi en solid kamp. Vi tar initiativet fra start og lykkes med å score etter kun 2 minutter. Vi hadde et mål i dag om å skape flere situasjoner i motstanders boks ved å være mer direkte på siste 1/3-del i dag.  Det synes jeg vi lykkes med spesielt i de første 45. Vi kjører førsteomgangen og frustrerer Sarpsborg, som er nest best i alt den omgangen. Etter 11 min må Rebecca ut med en kneskade. Skadeomfanget er uvisst, men vi krysser fingrene for at skadeomfanget ikke er for alvorlig.
I andre omgang er det jevnere i banespillet og Sarpsborg presser oss perioder uten å skape de helt store målsjansene.

Den innsatsen og vinnerviljen jentene viser i dag gjør meg både stolt og optimistisk foran sesonginnspurten. Nå skal vi ha jobbe med å bli enda bedre inn mot neste seriekamp mot Fart 2.

Start 11; Ingeborg Løvli, Karoline Pedersen, Silje Thorkildsen, Tuva R. Nilsen, Trine Danielsen, Emma Slinning, Silje Otten, Rebecca Danielsen, Anette Andersen, Charlotte Elfstedt, Naomi Griffin.

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.