Mareritt på Ekebergsletta

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG OG BJØRN HYTJANSTORP (FOTO)

KFUM – Ull/Kisa 5-1 (2-0): Kisa-guttene tok den korte turen fra Jessheim til Ekebergsletta i god tro etter den viktige seieren over Sandnes Ulf på onsdag.

Dessverre for alle oss som er glad i de gule og grønne så gikk det ikke som vi hadde håpet. KFUM tok komandoen ganske umiddelbart og var best i det meste utpå der og etter 27 minutter så fikk de også den første scoringen ved Abdul-Basit Agouda etter svakt press fra Kisa forsvaret. Bare 8 minutter senere scoret ballkunstneren Stian Sortevik etter ett fryktelig svakt tilbakespill av vår kaptein Christian Aas, som Agouda snappet opp og spilte uselvisk videre til Sortevik.

Kisa gjorde to bytter til pause etter en meget svak første omgang hvor Aas og Ranger ble tatt av og erstattet med Økland og Normann Hansen.

Det hjalp ikke nevneverdig da Jørgen Hammer økte ledelsen til 3-0 for Kåffa før vår kraftspiss Alfred Scriven scoret ett flott mål etter en fin målgivende av Martin Torp. På 3-1 så tenkte vel de fleste kisa folk at her kan vi klare uavgjort da det fortsatt var 20minutter igjen og spille, men isteden var det KFUM som satte inn både 4 og 5-1 ved Daniel Fredheim Holm og Simen Vedvik.
Dette var vårt åttende bortetap på rad og veien opp til eliteseriekvalfisering virker nå fryktelig lang.

Resten av høsten handler nok om å plukke så mye poeng som mulig og trygge plassen i ligaen.

PS! Bildet er fra en tidligere hjemmekamp.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupLitt glepphendt ved flere anledninger i dag, men kan ikke lastes nevneverdig for baklengsmålene.5
Lars RangerVeldig offensiv og har ett godt samspill med Langås i starten av kampen. Men blir ved flere anledninger for offensiv og etterlater et stort rom.
4
Espen Bjørnsen GarnåsEr vår beste i forsvaret i dag, men har en utrolig vanskelig jobb med og stoppe KFUM sin offensiv.5
Vegard Kongsro Spiller ingen god kamp og har flere dårlige pasninger, heldig da et svakt tilbakespill ikke blir baklengsmål i første omgang.4
Nicolas Walstad Virker som han blir dratt litt ut av posisjon ved noen anledninger. Overivrig. Får et gult kort seint i kampen.4
Sverre Martin TorpEr den beste av de sentralt i dag, men kun fordi han er den med minst personlige feil. Fin målgivende pasning.
5
Ole K. Langås. Starter kampen ganske bra, jobber hardt og løper mye. Blir igjen satt ned som høyreback i andre omgang, og får se laget slippe inn 3 nye mål...4
Eric KitolanoSkaper endel i starten av kampen, og har ett par avslutninger mot mål. Men som resten av laget gjør han mye feil idag5
Christian AasUtrolig svakt da han spiller ballen rett i en "Kåffa-spiller" da han skal spille ballen tilbake i første omgang. Løper mye imellom, og jeg synes han er for offensiv i presspillet da han er klart best som anker på midtbanen.4
Alfred ScrivenHeller ikke Scriven spiller noen god kamp, men han scorer et fint mål og har en utakknemlg jobb som midtspiss mot to gode stoppere. Får lite og jobbe med av lagkameratene, og det blir slått for mye langt hvor han må forsøke og krige til seg ballen mot en god Jørgen Hammer i Kåffa forsvaret6 (Kisas beste)
Vamouti DiomandeEr en morsom spiller med gode ferdigheter, men han bør være mye mer direkte mot mål, da det ofte blir en finte eller to for mye. Kommer gjerne forbi et par spillere, før det stopper opp og ebber ut i ingenting.

5
INNBYTTERE:
Kristoffer Nordmann HansenSkal ha litt skryt for at han prøver å vekke resten av laget med verbalt engasjement i andre omgang. Men er tydelig kamprusten og sliter til tider med å holde seg på beina.5
Sverre ØklandKlarer ikke å ta grep om midtbanen da vi slår litt for mange lange baller i andre omgang.4
Martin SøreideFår et kvarter på banen da han kommer inn for Torp men klarer ikke skape noe4

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.