Kisa – Sandnes

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG OG BJØRN HYTJANSTORP (FOTO)

Ull/Kisa – Sandnes Ulf 2-1 (2-0): Et revansjesugent Ull/Kisa føk rett ut av startblokkene i strålende sol på Jessheim stadion denne onsdags ettermiddagen. Det holdt helt inn – så vidt.

Det tok ikke mer enn fem minutter før Alfred Scriven headet ballen i mål etter en duell med to Sandnes-forsvarere duell. Nicolas Walstad slo en god corner.
10 minutter senere varter Kisa opp ett strøkent angrep:  Lars Ranger slår en strøken crossball over til Vamouti Diomande, som spiller Martin Torp fri inne i straffefeltet. Torp chipper ballen inn via stolpen fra veldig skrått hold. Strålende åpning av Kisa etter mange kamper under pari!

Etter at Kisa var det klart beste laget i førsteomgang, så fortsatte de festfotballen i starten av første omgang. Både Langås, Kitolano og flere hadde enorme sjanser uten å få uttelling.

Men etter 53 minutter så skulle – og burde – Kisa nærmest punktert kampen. En meget god Kitolano skaffer straffe, men desverre setter keeper  Stefan Hagerup ikke straffen i mål fra krittmerket.

Etter dette mister Kisa etter hvert det solide overtaket på banen, og motstanderen spiller seg mer og mer inn i kampen. Dessverre for oss, så får de belønningen sin i det 72. minutt da vår venstreback Walstad bommer totalt i det han forsøker å nikke ballen inn mot Sundli.  Det ender med straffe til Sandnes-laget og rødt kort til Sundli.

JUBLER: Disse ungdommene  er glade for seier. Fra venstre: Hermine, Ida, Thea, Emine, Christoffer, Sindre, Cornelius og Lucia

Med en mann mindre på banen så blir det noen nervepirrende20  minutter. Kisa har mer enn nok med å forsvare seg, noe de klarer mye takket være en strålende Espen Garnås.

Høstens første seier er ett faktum,  og vii er nå oppe på 9. plass på tabellen. mMen fortsatt med 6 poeng opp til den siste kvalifiseringsplassen.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupGod i feltarbeidet, hvor han er offensiv og får bokset unna flere innlegg. Blir valgt foran10utespillere til å ta vår straffe, som han dessverre brenner...6
Lars RangerGodt å ha Gjerdumsgutten tilbake på backen. Spiller en god kamp og er involvert i vår andre scoring. Byttet ut etter 56 minutter6
Espen Bjørnsen GarnåsSpiller kanskje sesongens beste kamp. Er helt sjef i 90 minutter pluss tillegg. Vinner alt i lufta når vi skal forsvare inn seieren og slår også noen strålende langpasninger.
9 BB
Morten Sundli
Spiller en god kamp før utvisningen, men er litt uvøren i spillestilen ved enkelte anledninger.6
Nicolas Walstad Slår en strållende corner på 1-0 målet, men er involvert i situasjonen hvor vi lager straffe. Spiller ballen litt for ofte hjemover i første omgang, hvor han har andre gode alternativer.
5
Sverre Martin TorpSpiller igjen en veldig god kamp og det er tydelig at han er på vei til å spille seg i god form. Strålende avslutning på vårt seiersmål og gjør en god defensiv jobb i sluttminuttene. Matchvinner.8
Ole K. Langås. Spiller bra i sin høyre kantposisjon i en drøy time før han blir flyttet ned på høyreback. Brenner dessverre kampens aller største mulighet da han får ballen alene med keeper, men setter den utenfor.6
Eric KitolanoEr en helt fantastisk fotballspiller når han har selvtillit. I dag er han drivende god i en time, men blir litt borte og virker som han blir litt sliten mot slutten av kampen. Skaffer straffe og har en stor mulighet til å score når han stupheader ballen like utenfor.8
Christian AasSpiller en god kamp, og har evnen til å holde i ballen og skaffe frispark i vanskelige situasjoner. Er ennå mer kreativ på sitt aller beste.6
Alfred ScrivenEr en håndfull for etthvert forsvar i denne ligaen med sin gode fysikk. Strålende scoring allerede etter 5 minutter. Byttet ut etter utvisningen da vi skal ha inn en ekstra forsvarer.6
Vamouti DiomandeFikk virkelig vist seg frem idag, Dio. I dag satt de fintene som ikke fungerte mot Raufoss, og nyervervelsen var en håndfull for Ulfs høyreback frem til Diomande ble byttet ut med Nordmann Hansen etter 65 minutter
7
INNBYTTERE:
Kristoffer Nordmann HansenEt veldig hyggelig comeback da vår gode kantspiller er tilbake fra skade. Er livlig fra start når han kommer inn og får prøve seg på ett frispark, som dessverre stopper i muren.5
Ole Andreas Nesset Kommer inn på høyrekant da vi tar ut Ranger tidlig i andre omgang. Virker kamprusten og sliter litt både i duellspillet og med plasseringen.4