Tomhendte hjem fra Toten

Avatar

Publisert

AV KARL-GUNNAR NYBORG

Raufoss – Ull/Kisa 4-2 (2-2): Ull/Kisa hadde ballen mest mot Raufoss. Men poengene forble på Toten.

Etter en forholdsvis god start av Ull/Kisa hvor våre gutter hadde mest ball, så var det dessverre Raufoss som tok ledelsen etter 18 spilte minutter. Snorre Strand Nilsen bredsider inn kveldens første mål etter svakt forsvarspill av Ull/Kisa.

Kvarteret senere utlikner Espen Garnås da han kontant header ballen imål etter en godt slått corner.

Kisa tar etterhvert ledelsen ved Sverre Martin Torp da han skyter fra rund 20 meter og ballen går inn helt nede ved stolperota. I denne perioden var Kisa det klart beste laget og det så ut som vi skulle gå til pause iledelsen, men Raufoos utliknet til 2-2 på overtid av første omgang ved spissen Anton Henningsson. Dessverre for oss tilreisende Kisa-supportere så scorer Raufoss to ganger til i andre omgang ved Ryan Doghman og Parfeit Bizoza. Raufoss vinner dessverre altfor enkelt 4-2.

I perioder er vi det laget med mest ballbesittelse, men vi sliter dessverre med effektiviteten og dagen. Selv om vi skaper en del små farlige sjangser så klarer vi ikke å omsette demi scoringer.

SPILLEROMTALEKARAKTER
Stefan HagerupHar noen gode involveringer og også et par farlige frispark. Kan ikke klandres nevneverdig for baklengsmålene.6
Ole Kristian LangåsSvak pasningsfeil like før Raufoss siste scoring og slipper også altfor lett til innleggeet som gir Raufoss 1-0.4
Espen Bjørnsen GarnåsOppofrende og god i deler av kampen, vinner dueller både langs bakken og i lufta. Blir som resten av forsvaret litt for lav og passiv. Lar Raufoss komme litt for enkelt til ved flere anledninger.5
Morten Sundli
Tilbake på laget etter skade og styrker definitivt forsvaret vårt. Men som kollega Garnås så spiller han ikke opp mot sitt beste.5
Nicolas Walstad Ingen god kamp av den vanligvis så oppofrende backen. Blir løpt fra ved flere anledninger defensivt, og spiller heller ingen god kamp offensivt.
4
Sverre Martin TorpSpiller en fin kamp. Scorer et nydelig mål og kombinerer fint med både Kitolano, Søreide og Scriven offensivt. Noen svake pasninger og gult kort trekker ned.6 (Kisas beste)
Martin SøreideKommer til et par store muligheter i dag, og vi hadde virkelig unnet ham en scoring. Kun en god redning hindrer scoring i andre omgang.
Er litt for heit i toppen i de avgjørende situasjonene, noe som er forståelig for en ung spiller som virkelig ønsker og imponere og score mål.
5
Eric KitolanoVil mye og spiller bra i starten av kampen. Men blir mer borte i andre omgang.5
Christian AasVirket lettere til beins enn på lang tid i første omgang i dag. Men spiller en svakere andre omgang, hvor han har flere balltap og mindre gode pasninger.5
Alfred ScrivenEr en håndfull for stopperne til Raufoss og jobber knallhardt kampen igjennom. Kommer dessverre ikke til så mange store muligheter5
Vamouti DiomandeLøper mye og er ivrig etter å gå på løp. Dessverre så blir han brukt litt lite av medspillerne sine, og de gangene han får ballen så mister han den dessverre litt for lett. Viser likevel frem en del lekre detaljer i første omgang5
INNBYTTERE:
Sakarias OpsahlSpiller de siste 10 minuttene da vi legger om til 3 mann bak. Blir rundlurt av Raufoss sin siste målscorer da han legger på til 4-2.4
Ole Andreas Nesset For lite spilletid til karakter
Sebastian Remme BergeFår ca 25 minutter for Søreide, men kommer ikke til de store mulighetene.4

Copyright © 2023 Jessheimpuls AS, Stort. 2, 2050 Jessheim. Org.nr. 920697143. Tilrettelagt av ASAP Media.